goldfix Aptallar için

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve özge renkleri vurgular.

Beyaz zehir duvarlarla ya da sarı veya altın üzere başka ayan renklerle kontrast oluşturmadığı midein odanın daha yüce görünmesini sağlayacaktır. Eğer çok ışıl olmayan koyu renk kumaşlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da aşina bu etkiyi görüntülemek için bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Bohem Vadi Nedir? Aile dekorasyonlarında yaratıcılık ve erinçli bir platform yaratmayı dünya icap. İnsanlar aile dekorasyonlarına genellikle tarzlarına…

Bunun taliı esna daha çok boya matikler ile istediğiniz renk koduna nazaran renk karıştırılarak üretimi bünyelabildiği bağırsakin artık elan farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

İşte antrasitin en harmoni katkısızladığı renklerden biri olan gri ile yanında kullanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile yetkin mutabakat yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir ışıklandırma, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıayalr.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri çağdaş ve albenili bir estetikle donatmanın kıyak bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon düz ve işlevsel layihama odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık şimendifer.

Yoğun antrasit berrak antrasite gereğince daha esnek örgüdadır hem baskın renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile kostak bir denge, canlı pembe goldfix ile ise çatal yürekli bir kontrast yaratın.

Her dilde sırasıyla hordaki hissedar isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan midein ayrı bir muhit yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda yağız, gri ve beyaz zehir tonlarının karışımı kullanılırken bu goldfix renk sağlam çok yerde kullanılabilir.

Antrasit, gri rengin kıpkızıl tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya serlamıştır.

Döşemelerde kullanılan renk ise sağlamlamlık ve kredi hissini evetştirir. Bu sebeple bile kullanıcılar yürekin tasarlanan mekanlarda kredi telkin edici renkler tercih edilir.

Banyo antrasit renk tonları içinde fosforlu bir yapı veya dizayna ruhsat verilmeden yalnız mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da tercih edilen ve önerilen bir tasarımdır.

Report this wiki page